Nově v nabídce: Danela krémy se šnečím extraktem

V nabídce nám dlouho chyběl pleťový krém. A protože vaše návrhy a názory bereme vážně, do sortimentu jsme přidaly pleťové krémy od spřátelené české značky Danela, které obsahují šnečí extrakt. Krémy Danela jsou vhodné pro použití na den a na noc, takže o vaši tvář bude skvěle postaráno v každé situaci.

Budeme k sobě zcela upřímné. Šnečí sliz považuje mnoho z nás za něco poněkud kontroverzního. Šnečí extrakt (či šnečí mucin) je však velmi oblíbenou kosmetickou složkou, která celosvětově patří k velmi trendy ingrediencím. Své o tom vědí Korejky, které produkty s touto složkou používají, a o kterých víme, že se pyšní nádhernou a mladistvou vizáží i v pokročilém věku.

Šnečí sliz se přidává do kosmetiky proto, že podporuje mladistvý vzhled pokožky. Proto je jako stvořený pro zralou kůži, která má na péči přeci jen trochu jiné nároky, než když nám bylo dvacet. Danela krémy pak také jistě potěší náročné ženy, které mají suchou a dehydratovanou kůži, krk a dekolt. Velkým kladem obou krémů, které máme v nabídce, je pak i jejich velmi příjemná vůně, o kterou se stará olej z mimosy, magnolie a palmarosy.

*Šnečí mucin pochází výhradně od dodavatelů, kteří dbají na jeho šetrný odběr.

**V nabídce je Danela denní krém a Danela noční krém.

Tak co, vyzkoušíte je?