V březnu se věnujeme očistě: Nakupujte se slevami 10-15 % ve vybraných kategoriích

I když letošní zima nebyla tak dlouhá a tuhá, pošmourné, tmavé a studené dny nás rozhodně dokázaly všechny pořádně vyčerpat. Nyní už se dny pomalu protahují a užíváme si i příjemnějších teplot a sluníčka, všechno to na nás ale spadlo a cítíme se unaveně a bez elánu. Abychom dokázali do života přivolat pozitivní energii a změny, spustily jsme pro vás program jarní očisty, který bude trvat celý březen. Jak to ale bude probíhat?

Abychom mohli v životech učinit potřebné změny a abychom se konečně pustili do projektů, které jsme dlouho odkládali, neobejde se to bez nových sil, dobré nálady a pocitu svěžesti, kdy necháme za sebou vše, co už nám neslouží. A kde jinde se toho dá zbavit lépe, než v koupelně, ve které očistíme jak své tělo, tak i mysl? Někteří dokonce možná souhlasně přitakají, že právě v takové chvíli, kdy myšlenky létají všemi směry, je napadají nejlepší myšlenky na nové projekty!

Abychom vám s tím trochu pomohly, od 1. do 31. března 2024 u nás na e-shopu poběží takzvaný program Jarní očista, v průběhu kterého u nás koupíte s 10-15% slevou výrobky z kategorií péče o tělo a wellness. Což jsou právě ty, které vám pomohou zbavit se všeho, co vám už neslouží, navodí dobrou náladu, a třeba, když jim dáte příležitost, vám pomohou přijít na to, co právě ve svém životě nutně potřebujete.