Schminka rozdává dárky. Zn.: ZDARMA

Nemusíte mít zrovna narozeniny nebo svátek, abyste si zasloužili dostat dáreček pro radost. Každý den by měl být malou oslavou, jejíž nedílnou součástí jsou i drobné pozornosti, které možná životně tak úplně nepotřebujete, ale pomohou vám vykouzlit úsměv na tváři. (Případně vám pomohou snáze přežít perný týden.) Proto jsme se rozhodly, že ke každé objednávce nad 500,- vám do balíčku přidáme kosmetický dárek ZDARMA. Jen tak, pro radost.

I když se říká, že největším darem je dát dárek někomu jinému, nelze popřít, že většina z nás ráda dárky také dostává. Kde je ale vzít a zároveň se těšit na nečekané překvapení? Jednou z cest je objednávka dekorativní nebo pečující kosmetiky Schminka, protože jsme se rozhodly, že ke každé objednávce za 500,- (bez dopravy) a výše od nás dostanete něco jen tak pro radost. Může to být třeba Schminka mýdlo s poupátkem, ale i cokoli jiného.

Kdo je u nás za Ježíška?

Poprvé s myšlenkou obdarovávání přišla paní MUDr. Jana Cibulková, která pro vás dnem i nocí vymýšlí nové zkrášlující formulace. Tím skutečným Ježíškem, který se stará o to, aby každý něco dostal, a aby se dárek třeba nepřekrýval s tím, co jste si u nás objednali, je naše kolegyně Alice. Alice je kromě jiného hotový talent na barvy, vůně a krásné balení každé objednávky, takže to, co od nás dostanete, je vždy potěchou pro oko i smysly.