Nejoblíbenější Schminka kosmetika roku 2023!

Jelikož si velmi zákládáme na tom, abychom vám nabízely kosmetiku, jejíž používání vás bude bavit celý rok, pravidelně koukáme do prodejních statistik, abychom věděly, jakým směrem se máme vydat zase příště. Navíc nám neuniklo, že některé výrobky se ve vašich objednávkách vyskytují s téměř železnou pravidelností. Proto jsme se je rozhodly najít a zjistit, která Schminka kosmetika vám dělala nejvíc radost v roce 2023!

Prosinec bývá časem bilancování a zhodnocování posledních několika měsíců. Zatímco někdo přemýšlí o tom, jaké všechny během roku absolvoval výlety a co zajímavého zažil, my jsme si posvítily na to, jaké výrobky byly v letošním roce na e-shopu vůbec nejoblíbenější. Na základě toho jsme vytvořily speciální štítek "Nejprodávanější 2023", kterým jsme opatřily i úvodní fotky na e-shopu. Nejpopulárnější produkty tedy na první pohled mezi ostatními snáze rozpoznáte a třeba se je sami rozhodnete vyzkoušet.

Které mezi nimi jsou?

schminka-balzam-trpytive-leto

Na plné čáře to zcela s přehledem vyhrál Schminka tónovaný balzám Třpytivé léto, který jste u nás neobjednávali jen na podtrhnutí letního opálení, ale i v party zimních měsících. Toužíte-li po stříbřitě třpytivých ústech, rozhodně by vám neměl chybět!

schminka-balzam-na-rty-choco

Vůbec nás nepřekvapilo, že druhým nejpopulárnějším produktem je tento CHOCO balzám na rty, který patří i mezi naše dlouhodobé oblíbence. Má velmi příjemnou vůni a texturu, která na rtech chvíli vydrží. Nemusíte si tedy přetírat pusu každých pět minut.

schminka-trio-wet-and-dry-trio-02

Schminka trio očních stínů Wet&Dry v decentní béžové barvě je praktické a dá se nanést jak suchým, tak navlhčeným aplikátorem. Vzhledem k přirozenějšímu finiši jde o ideálního parťáka do školy a do práce.

schminka-paletka-quattro-violet

 

Dá se říct, že pravým opakem decentní béžové je tato již sestavená paletka zapékaných očních stínů VIOLET, která naopak chytne za srdce všechny vášnivé milovníky švestek, šeříků a dalších fialových předmětů, kteří mají chuť vyčnívat.

schminka-instant-lash-mascara

Chvíli nám sice trvalo, než jsme byly s vlastnostmi řasenky natolik spokojené, aby mohla konečně spatřit světlo světa, nakonec se nám to ale povedlo! O to větší radost nám dělá skutečnost, že i vy dokážete naše úsilí viditelně ocenit, za což vám velmi děkujeme.

schminka-paletka-quattro-gold-mine

Sestavu TOP nejprodávanější Schminka kosmetiky roku 2023 pak uzavírá quattro paletka očních stínů GOLD MINE, po které sahali příznivci bronzu, zlata a dalších teplých odstínů, které se hodí jako variace klasického kouřového líčení.

Děkujeme, že jste s námi a už se moc těšíme, co pro vás nachystáme v roce 2024!