5 trendů v líčení, které nám přineslo jaro

Všude kolem nás jsou jarem rozkvetlé stromy, zpívají ptáci a louky se začínají zelenat. Jaro je zkrátka tady. Období plné něžnosti, lásky a energie podtržené růžovou barvou. Jestli přemýšlíte nad změnou vaší make-up rutiny, přinášíme rady, kterými poctíte jaro i svým líčením. Letošním trendem v líčení jsou pastelové barvičky. Sázejte na lila růžovou, zelinkavou, perleťovou a nemůžete prohrát!

1. Pastelové barvičky by vám toto jaro neměly chybět. Přece jen je v karanténě více času na přípravu make-upu a také se můžete naučit nové triky v líčení.

2. Se stíny to nepřehánějte. Použijte jeden odstín růžové či zelené a prosvětlete ho právě perleťovou.

3. Na černé linky zapomeňte a sáhněte po barevných. TIP Schminka stíny wet&dry vám poslouží právě jako linky, pokud budete nanášet mokrým štětcem. Nemusíte si kupovat extra stíny a tužku, ale stačí pouze Schminka 2v1

4. Bledá tvář je na jaře OUT, takže pokud jste se do růžova nevyspali, použijte tvářenku. Schminka pudrové kuličky jsou ideální volbou

5. A co rty? Matné rtěnky jako vyřadilo ze hry. Trendy jsou jemné lesky. Možným důvodem k výměně rtěnek za lesk je nošení roušky, přes kterou perfektně nanesenou rtěnkou neoslníte.

Postup jarního líčení a použité Schminky vám prozradíme v dalším článku :)

Autor: Mirka Pajková, Kristýna Bezděková