Krok za krokem: jarní make-up

V předešlém článku jsme vás vybavili zásadami pro trendy líčení letošního jara. Pro zajištění 100 % úspěšnosti vašeho make-upu, jsme vám připravili detailní návod k "schminkování". Naše vizážistka Mirka Pajková jeden jarní look připravila. S přihlédnutím k současnému omezování pohybu použila pouze papírovou modelku. Alespoň vidíme, jak dokáže Mirka se Schminkou v ruce prozářit i obyčejný bílý papír. Budeme rádi, když nám zašlete fotografii vašeho jarního make-upu Jnyní pojďme na věc.

Simple Floral Spring Quote Facebook Cover-3

Určitě jste ráno vstali pravou nohou s nadšením z krásného slunečného rána. Součástí nadšení každé ženy je i dobře vypadat. Takže si uvařte kávu a pojďte chystat pleť na jarní schminkování.

1) Před nanesením make-upu pleť pořádně hydratujte. Po zimním období je vysušená a vyžaduje speciální péči. Pro vypnutí pleti použijte kyselinu hyaluronovou. Krém naneste nejméně 10 min před líčením - ideální doba na přípravu kafe J. Pokud jste zvyklé použijte také podkladovou bázi pro fixaci make-upu.

2) Nyní máte pleť krásně připravenou na aplikaci make-upu. Make-up naneste a zapudrujte (nezapomeňte i na oční víčka).

3) Pojďme na Schminky! Nejsvětlejší odstín stínu melange 09 naneste od vnitřního koutku do cca poloviny víčka. Tmavý stín aplikujte z vnějšího koutku víčka a spojte s nejsvětlejším. Štětcem barevnou hranici rozetřete tak, aby byl přechod plynulý.

4) Oči prozařte! Hranou pěnového štětečku naneste perleťovou barvu do vnitřního koutku a přetáhněte i na kousek spodního víčka. Perleťový stín můžete použít i jako rozjasňovač. Naneste si ho na prst a rozetřete pod obočím a na lícní kost nad tvářenku (jako tvářenku můžete použít opět růžovou Schminku melange 09). TIP: perleť můžete aplikovat také na špičku nosu nebo do dekoltu.

5) Na černé linky zapomeňte a nahraďte je barevnými. Vezměte si zelenou nebo růžovou Schminku wet&dry. Aplikujte mokrým úzkým štětcem a obtáhněte si linii horního víčka.

6) A posledním krokem je hydratace rtů. Vezměte si Schminka balzámek, třeba ten kokosovo-kokosový a vyražte ven.

Autor: Mirka Pajková, Kristýna Bezděková