Schminka má nově kosmetiku pro muže

Od našich věrných testerek a zákaznic pravidelně slýcháme, že jim kosmetiku Schminka často berou jejich partneři, kteří taktéž dovedou ocenit její vůni a další vlastnosti. A jelikož se nechceme profilovat pouze jenom jako značka pro ženy, s velkou radostí vám představujeme úplně novou kategorii s výrobky pro muže.

Muži si cestu ke kosmetice hledají většinou spíš obtížně, protože péče o sebe mnohdy nekoresponduje s jejich vnitřní představou o tom, co mají muži dělat, jak mají vypadat nebo jak se mají chovat. Z rozhovorů a zkušeností však víme, že i pánové se chtějí často líbit, cítit hezky a "používat taková ta různá stylová patlátka, která cílí hlavně na ženy".

Proto jsme se rozhodly, že do e-shopu přidáme kategorii Pro muže, kterou najdete po rozbalení menu nebo po rozkliknutí příslušného banneru na hlavní stránce obchodu. V této kategorii najdete feromonový parfém Zissy pro muže (který je protějškem toho ženského, který objevíte zde), velmi populární unisex sprchovou šlehačku na mytí těla a další výrobky, které jsou vhodné také jako dárek.

Postupem času plánujeme nabídku produktů pro muže dále rozšiřovat, takže doufáme, že si u nás každý najde to, po čem nejvíc touží.