Sakurová kolekce: Probuďte v sobě něžnost

Také, stejně jako my, obdivujete krásu elegantních sakur, které právě rozkvétají v některých našich ulicích? Pokud ano, pak vás určitě potěší naše jarní novinka, kterou je voňavá a krásně růžová sakurová kolekce, jejíž součástí je několik nádherných dárkových balíčků jak pro péči o tělo, tak o krásu.

Když se řekne sakura, většině lidí se okamžitě vybaví exotické Japonsko. Právě v této zemi se tradičně slaví svátek zvaný Hanami, který připadá vždy na období jejich rozkvětu. První zmínky o tomto svátku pochází již z 8. století našeho letopočtu, takže má velmi dlouhou tradici. Některé ze starších zdrojů dokonce uvádí, že sakury ochraňují posvátnou horu Fuji. Ve chvíli, kdy se stromy oděly do kvítků, znamenalo to, že bohové opět přicházejí k lidem a jedná se o čas, který je vhodný pro sázení rýže.

I když se původně svátek Hanami slavil pouze ve vyšších kruzích, spolu s počtem sakur na ostrově a společenským vývojem se pozorování a oslava rozkvětu sakur dostala i mezi běžnou veřejnost. Svátek obvykle připadá na týdny mezi dubnem a květnem a v Japonsku jsou velmi populární předpovědi počasí, na základě kterých je možné květ těchto stromů detailněji odhadnout. Jakmile se tak stane, lidé pořádají venkovní společenská setkání a pikniky, během kterých se aktivně kochají okolní krásou. Ne nadarmo je tedy svátek Hanami jedním z vůbec nejoblíbenějších svátků v celém Japonsku.

Schminka sakurová kolekce

Vůbec nesejde na tom, zda dáváte přednost naší české třešni, nebo japonské sakuře. Jistě se shodneme na tom, že oba stromy jsou mimořádně krásné a pohled na ně v nás probouzí touhu po jemnosti a romantice.

Právě proto pro vás naše šikovné kolegyně vymyslely několik dárkových balíčků s vůní sakury. První balíček "Májový polibek" obsahuje vše, co potřebujete mít v kabelce během romantického výletu do přírody. (Byť by mělo jít jen o park u vás za domem.) Na romantické schůzce jistě využijete jak voňavý krém na ruce, tak tuhý parfém v kalíšku a lesk na rty v krásně ozdobeném balení.

Určitě by vám neměl chybět ani balíček "Sakurová péče", který obsahuje tělové mléko a sprchový gel s vůní sakurových květů. Oba výrobky navíc dodáváme v praktické cestovní taštičce.