Co na Valentýna? Jedině dárek od srdce!

I když většina našinců slaví 1. máj, během kterého se s drahou polovičkou líbají pod rozkvetlou třešní, láska může výrazně prosvětlit i studený únor, kdy se celosvětově slaví sv. Valentýn. Vzhledem k tomu, že si v tento den spousta lidí plánuje nějaké rande, jehož součástí může být i předání nějaké menší pozornosti, jde o ideální moment pro darování kvalitní české kosmetiky.

Každý vztahový poradce vám poví, že aby partnerství dobře fungovalo, vyžaduje to oboustrannou pozornost a péči. A čas od času také nějakou tu romantickou schůzku, během které si znovu vzpomenete, proč jste se vlastně dali dohromady. Někdo preferuje večer strávený u filmu, během kterého si nechá něco dobrého doručit až domů. Jiní zase upřednostňují návštěvu restaurace, do které se vždycky chtěli podívat. Skoro vždy jde ale také o vhodný moment pro darování nějaké menší pozornosti pro radost a potěšení.

Co když ale nemáte v plánu dávat už ohranou čokoládu, plyšáka nebo květinu?

Schminka Valentýn: Nejen kosmetika pro ženy a muže

Výhodou toho, když se rozhodnete darovat naši kosmetiku, je nejen to, že ji během výroby někdo držel v ruce a věnoval jí svoji plnou pozornost, ale také to, že udělá radost jak ženám, tak párům. Například klasická rtěnka a zdravě narůžovělá líčka jsou nedílnou součástí romantického líčení. 

Máslová srdíčka s bambuckým máslem do koupele a úžasnými vůněmi ocení během hezkého večera oba partneři, nehledě na pohlaví a věk. To samé platí i o krásně voňavých sojových svíčkách s kvalitním knotem, které spolu s bytovým parfémem Květinová láska podpoří intimní atmosféru. Neurazí však ani valentýnský dárkový balíček nebo luxusní sprchová šlehačka s květinovou vůní, kterou si jednoduše zamilujete.