NOVINKA: Nakupujte na Schminka.cz i ze Slovenska!

I když se naše národy v dávné minulosti rozdělily, Češi a Slováci jsou dvě spřátelené země, které kromě historie spojuje i podobnost jazyka a zvyků. Proto jsme se rozhodly, že naše výrobky budeme posílat i nám sympatickým Slovenkám.

Abychom trochu přiznaly barvu, v minulosti nás vůbec nenapadlo, že by mohl být někde nějaký problém. E-shop fungoval, nikdo se neozýval. (S tím, že mu něco nejde.)

AŽ nám v nedávné době napsala jedna z našich věrných sledujících, že má zájem o nákup s dopravou na Slovensko, ale kvůli bydlišti ve formuláři nemůže postupovat v dokončení nákupního procesu.

V ten moment jsme si uvědomily, že tohle musíme změnit, protože je docela dobře možné, že v minulosti na stejný problém narazila spousta dalších žen, které se kvůli tomu musely ochudit o příjemný zážitek z používání našich koupelových bomb a líčidel.

Nakonec to všechno dobře dopadlo

Jelikož nám v týmu Schminka záleží na tom, aby se všechno rychle vyřešilo, a taky na tom, aby od nás všichni odcházeli spokojení, v co nejkratším čase jsme přidaly novou oblast pro doručení. V současné době tedy mohou objednávat kosmetiku od nás i naše milé sousedky, kterým voňavý balíček doručí buď Zásilkovna, nebo PPL.

Úspěšně to dopadlo i s naší fanynkou, jejíž balíček se právě připravuje k odeslání domů, kde se může potěšit z toho, co dokážou zlaté české ručičky. (Za její trpělivost a upozornění jsme jí navíc slíbily malou odměnu, kterou si určitě zaslouží.)