Swatch sem, swatch tam!

Nákup kosmetiky na internetu je dobrodružná aktivita, která nemá (skoro nikdy) jistý výsledek. Na produktové fotce vypadají oční stíny, rtěnky, make-upy a další kosmetické vychytávky, obvykle úplně jinak, než jak je pak rozbalíte doma. Poté pochopitelně přichází pocit rozčarování, a následující den jdete zakoupené zboží vrátit zpátky. Proto jsme se rozhodly vám nákup trochu zjednodušit tím, že uděláme swatche jednotlivých výrobků.

I když moderní technologie dokážou v dnešní době téměř všechno, při nákupu kosmetiky je nejlepší, když si ji můžete prohlédnout osobně. Fotky totiž mohou občas klamat, takže se svým online nákupem nemusíte být ve finále vůbec spokojené.

Jelikož se v poslední době orientujeme na zlepšování e-shopu a všeho, co s ním přímo souvisí, přišla řeč i na tvorbu swatchů, díky kterým si dokážete udělat konkrétnější představu o tom, jak je kosmetika Schminka ve skutečnosti nádherná (protože, ačkoliv si nechceme přihřívat svou polívčičku, tak taková doopravdy je). Kromě jiného, budete vědět, co přesně vám po objednávce z našeho e-shopu přijde domů. (A o to víc se na to pak můžete těšit.)

Co dalšího byste měly vědět?

Pokud jde o swatche očních stínů, můžete si všimnout, že jsou vždycky dva. Je to kvůli tomu, že Schminka oční stíny se dají používat jak se suchým, tak s mokrým aplikátorem. Způsob nanesení pak ovlivňuje, jak budou stíny na oku výrazné, a jak se budou chovat. Z toho důvodu je vrchní řada aplikace stínu suchou cestou. Tu spodní jsme dělaly prstem, který jsme lehce namočily do vody.

Také není vyloučeno, že v budoucnu přidáme ke každému Schminka stínu swatch na slunečním světle, protože díky tomu dojde ke skutečně masivní explozi barvy, díky které vás nikdo na ulici nedokáže přehlédnout.

*V současné chvíli pro vás chystáme swatche k novým Schminka mramorovým očním stínům. Zbytek by je měl mít již kompletní.

**Také se chystáme doplnit k výrobkům složení. Vše se ale musí dělat postupně, tak na nás prosím buďte hodné, a ještě chvilku vydržte. :)