Schminka a Golden Line na FOR BEAUTY 2024!

Víte, jakou událost si nenechá každoročně ujít žádná milovnice kosmetiky? Správně, pražský veletrh FOR BEAUTY, který se tradičně odehrává v Letňanech. A ani letos na něm nebude chybět private label výroba kosmetiky Golden Line s. r. o. a kosmetika Schminka!

Soutěže, atraktivní stánky plné krásného zboží a kosmetiky a žhavé novinky na trhu. To každoročně návštěvníkům nabízí pražský veletrh FOR BEAUTY, který si již vybudoval solidní návštěvnickou základnu. Kromě výše popsaných lákadel návštěvníky přitahuje možností setkat se s majiteli značek a s dalšími odborníky, kteří dovedou dobře poradit a nasměrovat k produktům/procedurám, které vám budou vyhovovat nejvíce. Nesmíme ale samozřejmě zapomínat ani na networking a na navazování nových obchodních příležitostí.

Zní to dobře? V tom případě tě rády uvidíme na stánku 1A45 Golden Line s. r. o. Ne, není to chyba! Pod touto značkou nabízíme private label výrobu kosmetiky, což je něco, co bude jistě zajímat naše stávající i budoucí obchodní partnery. Zároveň je už od prvopočátku úzce srostlá s kosmetikou Schminka. (Za oběma projekty stojí paní MUDr. Jana Cibulková, kterou máte všichni tolik rádi.) 

Ať už se tedy chcete seznámit s našimi novinkami z okruhu dekorativní a pečující kosmetiky, nebo už delší dobu uvažujete o tom, že s námi navážete spolupráci obchodně, 5. a 6. dubna 2024 budeme na značce a budeme se na vás moc těšit. :)