NOVINKA: Schminka kosmetické doplňky

Ať už jdete na nákup, do práce nebo na společenskou akci, vždy se vyplatí mít po ruce kosmetické zrcátko, ve kterém můžete překontrolovat svůj vzhled. Kosmetická taštička zase zajistí, že se v kabelce nevysype pudr a nebude nutné dvacet minut lovit z jejích útrob oblíbený balzám na rty. Právě proto jsme tyto doplňky pro každý den nově přidaly do naší stále nabídky!

Schminka kosmetické zrcátko: Vhodné do kapsy i do kabelky

Daly jste si na oběd špenát nebo makovou buchtu k svačině, ale nevíte, jestli vám mezi zuby náhodou nezůstalo něco, co by mohlo pokazit váš úsměv? Potřebujete zjistit, jestli nemáte po návštěvě podniku fousy od kávy? Nejste si jisté, jestli vám neulpěla rtěnka na zubech? Spadla vám cestou na schůzku muška do oka? To vše jsou známé situace, během kterých je kosmetické zrcátko takřka k nezaplacení. Proto jsme do stálé nabídky zařadily šikovné kompaktní kosmetické zrcátko, jehož zadní stranu zdobí stylové věnování, díky kterému nebudete zapomínat na to, že o sebe máte každý den trochu více pečovat.

Schminka kosmetická taštička

Ne všechny ženy mají doma velké množství dekorativní kosmetiky. Mnohdy si vystačíme pouze s jednou řasenkou, několika rtěnkami, pudrem a tužkou na oči. Aby bylo všechno hezky u sebe, líčidla můžete uklidit do stylové zlaté kosmetické taštičky, do které se vejdou i menší paletky očních stínů.