Nová prodejní místa v Golčově Jeníkově a Kolíně

Chcete si naši kosmetiku prohlédnout před nákupem osobně? Chcete zjistit, jak barvy vypadají na denním světle a jaká je barevná škála nejrůznějších odstínů? Pak budete mít jistě radost z toho, že nově najdete naši kosmetiku v kamenných prodejnách v Golčově Jeníkově a v salonech v Kolíně.

Nákup kosmetiky je specifický v tom, že si nejsme po internetu vždy stoprocentně jistí tím, že nám bude vybraný odstín korektoru, lesku na rty nebo očních stínů správně sedět. Někdy naopak hledáme perfektní dárkový balíček pro kolegyni z práce, kamarádku nebo maminku, které chceme udělat radost k narozeninám či k svátku, a rádi bychom si nabízené zboží prohlédli osobně.

Proto nás moc těší, že vám můžeme představit dvě nová místa, kde můžete kosmetiku Schminka vidět na vlastní oči a v případě zájmu si ji rovnou i koupit.

Kde nás tedy nově najdete?

VERONIKA OBCHŮDEK, GOLČŮV JENÍKOV

Prvním místem je sympatický Veronika Obchůdek v Golčově Jeníkově, který se nachází doslova jen pár kilometrů od naší výroby, díky čemuž se nemůže prakticky stát, že by nebylo něco zajímavého zrovna na skladě. :) V obchůdku kromě wellness výrobků a dárkových předmětů Schminka najdete i dárkové výrobky od jiných značek, bytové dekorace a mnoho dalších věcí pro radost, a to včetně nejrůznějšího mlsání.

STUDIO ALLEN - KADEŘNICTVÍ A KOSMETIKA, KOLÍN

Máte to do Golčova Jeníkova daleko? Nevadí. Blíž to třeba budete mít do Studia Allen v Kolíně, které se zabývá kadeřnickými službami a kosmetikou. A právě zde najdete široký výběr dekorativní kosmetiky Schminka, kterou je možné si na místě i koupit. A třeba si ještě odnesete domů nový sestřih!