Trendy v líčení LÉTO 2024: Růžová tvářenka a barevná řasenka

Trendy v líčení hovoří jasně. V létě roku 2024 se bude nosit nejen zdravě lesklá a růžová pokožka, ale také se vyřádíte s barevnými řasenkami, které má v nabídce i Schminka!

 

Chcete držet krok s dobou, ale nemáte tušení, jaké jsou trendy v líčení pro léto 2024? Pak jste tu na správné adrese! V tomto článku se jim totiž společně podíváme na zoubek.

MODRÉ OČNÍ STÍNY A MODRÁ ŘASENKA

Trendem letošního roku je nepochybně modrá řasenka, která se v obchodech velmi špatně hledá. U nás jste ale vždycky napřed, protože v nabídce nám nechybí jak elektricky modrá řasenka, tak decentnější indigo řasenka, která může být alternativou ke klasické černé. Aby bylo líčení očí dramatičtější, sáhněte po modrých očních stínech Wet&Dry, jejichž barva se po nanesení vlhkým prstem zintenzivní a prohloubí. Krásná je nejen indigová modř s hlubokým leskem, ale také blankytně modráNebo vás snad okouzlí duo modrý kolibřík?

2 (1)

RŮŽOVÉ TVÁŘE

Zdravě růžové tváře během momentu vykouzlíte třeba krásnou mini růžovou tvářenkou Pink Coral, která se díky svému praktickému a skladnému balení dobře hodí i na dovolenou. Pocit luxusu během líčení naopak navodí perly pro tónování pleti Rose. S množstvím to ale nepřehánějte, jinak budete vypadat jako spálené od slunce. Experimentovat naopak můžete s umístěním tvářenky na obličej, protože pak můžete opticky dodat plnost konturám, nebo obličeji dopřát vizuální lifting.

3 (1)

HOLOGRAFICKÉ LÍČENÍ

Líbí se vám holografický papír, který se krásně třpytí a při dopadu světla mění svou barvu do nejrůznějších odstínů stříbrné, růžové, fialové a modré? V tom případě vyzkoušejte tónující balzám na rty Třpytivé léto, který je i letos hitem sezóny. Intenzivní třpyt na rtech je nejen velmi šik, ale také podtrhne letní opálení.

4