Schminka v Šantovka Star(t)s!

Je nám velkým potěšením, že vás můžeme pozvat na letošní velkou událost. Poslední týden v říjnu se budeme účastnit projektu Šantovka Star(t)s, za kterým stojí olomoucké obchodní centrum Galerie Šantovka. Na co vše se můžete těšit?

Mít vlastní značku není vždycky jednoduché. Musí se o vás dozvědět lidé, kteří se mohou stát vašimi novými zákazníky. Zároveň je ale nutné platit zaměstnance, kteří jsou na práci pro vás existenčně závislí. Z toho důvodu obchodní centrum Galerie Šantovka přišlo s projektem Šantovka Star(t)sjehož cílem je představení nejrůznějších start-upů, řemeslníků a značek širší veřejnosti. Těm na týden pronajme obchodní jednotku, která je přímo v prostorách obchodního centra, takže si můžete všechno živě prohlédnout, prohodit s těmito lidmi pár slov a třeba si můžete v tomto pop-up obchodě i koupit něco pro radost.

Je nám potěšením, že v průběhu měsíce října (konkrétně od 24. do 30.) se tato jednotka stane naším revírem, kde vám budeme moci představit naše nejoblíbenější kosmetické výrobky.

Na co se můžete těšit?

V průběhu týdne se můžete těšit na setkání s paní MUDr. Janou Cibulkovou, která uvedla, že bude na místě k zastižení během pondělí a úterý. Kdybyste to nestihli, setkat se s ní můžete ještě ke konci týdne (naprosto určitě v sobotu a v neděli). Samozřejmostí bude i přítomnost dalších členek našeho pracovního týmu. Pokud tedy budete mít nějaké otázky, které se týkají nákupu kosmetiky, nastartování vlastního podnikání v tomto odvětví nebo například výroby kosmetiky na zakázku, získáte od nás všechny potřebné informace a odpovědi.

Naprosto určitě se také můžete těšit na speciální slevy a dárky k nákupu, takže si můžete koupit něco jen tak pro radost nebo nakoupit první vánoční dárky.

Obchodní centrum Galerie Šantovka navíc vyhlásí soutěž o dárkové balíčky naší kosmetiky (stačí sledovat FB Galerie Šantovka), takže se můžete zapojit i tímto způsobem.

Kdy a kde?

Takže, pro připomenutí - kosmetika Schminka bude v Šantovka Star(t)s od 24. do 30. října 2022. Najdete nás v 1. patře, hned vedle obchodní jednotky Maxidesign. Otevírací doba bude od 11 do 20 hodin. Pokud byste nás nemohli najít, řiďte se grafikou na LED panelech v OC nebo hlášením v OC rozhlasu, pro který jsme připravili speciální hlášení. K dispozici budou i letáčky, které by měly být k vyzvednutí v informačním stánku obchodního centra.

Budeme se těšit! :)