Představujeme: INSTANT LASH MASCARA

Na trhu sice existuje nepřeberné množství řasenek, ale málokterá splňuje naše vysoké nároky na prodloužení a výdrž. Proto jsme se před nějakou dobou rozhodly, že si vytvoříme vlastní. I když to byla opravdu dlouhá cesta, dnes vám můžeme s radostí představit novou řasenku Schminka INSTANT LASH MASCARA, která si jistě najde místo ve vaší kosmetické taštičce.

Když jsme dělaly na našich sociálních sítích průzkum, ve kterém jsme se snažily zjistit, bez jakého kosmetického výrobku si ženy nedovedou představit svou existenci, mile nás potěšilo, že v hojném množství vybíraly řasenku. Proč? Především proto, že jsme měly ve vývoji řasenku INSTANT LASH MASCARA, na které jsme dělaly poslední úpravy, aby bylo možné ji časem vložit na e-shop.

Než jsme ale dospěly až do tohoto bodu, trvalo to v řádu několika měsíců. Není totiž jednoduché udělat řasenku, která není příliš mokrá, nebo na druhou stranu příliš suchá. (V tomto ohledu musíme vzdát hold paní MUDr. Janě Cibulkové, která si s její konzistencí a složením lámala dlouhou dobu hlavu.)

Schminka INSTANT LASH MASCARA vám nabídne:

  • Super oddělující a detailní kartáček
  • Zvětšení objemu řas
  • Dokonalou čerň
  • Dlouhou výdrž bez rozmazávání
  • Snadné odlíčení

Jako bonus jsme do ní přidaly ricinový olej, který vyživuje řasy a omezuje jejich lámání. Také podporuje jejich hustotu.

V současné době můžete naši řasenku koupit za výhodnější cenu (177,- vs. plných 222,-), takže jde o ideální příležitost k nákupu.*

*Také nezapomeňte na to, že do konce září běží náš bonusový nákupní program, díky kterému od nás získáte spoustu super dárků.