Vánoční balíčky: Hotové i na míru

Ženy, ale i mnoho mužů, touží najít pod vánočním stromkem voňavý kosmetický balíček. Proto jsme nově zařadily do sezónní nabídky jak hotové kosmetické balíčky, tak výrobu personalizovaných kosmetických Schminka boxů na míru.

V zimě venkovní teploty často klesají pod bod mrazu a brzy se stmívá. To je ten nejlepší čas na zapálení svíčky a na příjemnou relaxační koupel, do které si dáte dobře zvolenou šumivku, která se postará o to, aby se z obyčejného umývání stal skutečný zážitek.

Z toho důvodu jsme pro vás sestavily několik dárkových balíčků, ve kterých najdete široké spektrum ručně dělaných voňavých svíček, mýdel a koupelových bomb, které potěší i nejnáročnější z náročných.

Co když ale chci darovat něco úplně jiného?

Tak to vůbec nevadí, protože v sekci Vánoce, která se nachází v horní liště menu, existuje i možnost nákupu prázdné dárkové krabičky s barvou výplně, kterou si sami vyberete podle vkusu obdarované/-ho. K tomu si ještě vyberte barvu mašličky. (Obě tyto informace nám prosím napište do poznámky k objednávce.) Do balíčku pak dáme jakýkoli Schminka výrobek, který si objednáte spolu s ní. (V případě, že nějaký chcete pro sebe, klidně nám do poznámky napište ten, který chcete dostat mimo dárkové balení.)

Pár super bonusů

Jako bonus si můžete říct o personalizované přání, jehož přesné znění nám opět napište do poznámky k objednávce. Slibujeme, že ho napíše skřítek s nejhezčím krasopisem.

S kódem VANOCE15 navíc budete mít až do Vánoc 15% slevu.