5 Schminka nezbytností na podzim

Léto se s námi loučí a podzim klepe na dveře. Copak s sebou přináší? Letošní podzim bude ve znamení metalických barviček jak v oblečení, tak v líčení. S šatníkem vám nepomůžeme, ale v líčení ano a o to více. Na našem eshopu máme pořádnou zásobu metalických odstínů od teplé až po studené. To ale není všechno, čím vás můžeme na podzim vybavit :)

Měsíčková vazelína - Měsíček lékařský má skvělé vyživující účinky na pleť. Mastičku můžete použít na vysušené či jinak podrážděné ruce. Zároveň jako pomádu na rty. Měsíček lékařský má regenerační účinky. Blahodárně působí na popáleniny a ekzémy. Vypíná kůži, takže ji můžete použít i proti vráskám. Trápí-li vás ztvrdlá kůže, měsíček si s ní hravě poradí.

Pomáda na rty - Hydratace rtů se nesmí podcenit v žádném ročním období. Vlivem přechodného počasí však rty trpí mnohem více. Věnujte zvýšenou pozornost jejich regeneraci. Schminka pomády mají praktická a obsáhlá balení. Jako bonus vám pomáda krásně provoní den. Tím, že není takové teplo, nebudete mít takové nutkání k příjmu tekutin. Doporučujeme myslet na pitný režim a dodržovat ho i v chladnějším období.

Antibakteriální gel - Asi není potřeba psát, k čemu antibakteriální gel je. Schminka gelík obsahuje 70 % lihu. Proti vysoušení pokožky je v gelu obsažen glycerin. Na prozáření pochmurných dnů jsme do něj přimíchali dávku třpytek. Po použití pravděpodobně sklidíte velkou dávku pozornosti - vůně vavřínu kubébového a citrusů omámí okolí včetně vás.

Metalické oční stíny - Nechceme se chlubit, ale Schminka eyeshadow jsou pravděpodobně ty nejlepší stíny, kterými se můžete nalíčit. Máme širokou škálu barev, jejichž intenzitu si můžete regulovat - díky technologii wet & dry. Mokrým aplikátorem docílíte dokonalé sytosti barvy. Naše oblíbená je "tělová s elegantním stříbrným třpytem", "bronzová se zlatavým třpytem" a "duo jemně měňavě lesklá zlatavá".

Světlý pudr - Make-up vypadá prostě lépe, když je prozářený. Námitky typu "na tojsem stará" nepřijímáme. Jedná se o množství - všeho moc škodí. Pokud si tvář prozáříte decentně, krásu to může jen podtrhnout. V létě jsme vám doporučovali Baked Luminescent a Bronzer, na podzim sáhněte raději po Baked Rose quattro nebo po tónujících perlách Rose.