Lesk a třpyt: užijte si trendy v zimním líčení

Opálení z letních měsíců je ta tam. Světlá pleť není to jediné, co zima přináší. Chladnému, zimnímu období je potřeba přizpůsobit nejen odstín make-upu, ale také líčení. Létu dominovaly pastelové barvy, na zimu budeme muset přitvrdit.

"Kvalitní podklad"

Stejně jako v létě je nejdůležitější péče o pleť. Péče, která na první pohled není vidět, ale perfektní make-up se bez ní neobejde. Make-up pak pleť nevyživuje, ale ochraňuje. Stejně tak jako oblečení chrání naše tělo, make-up chrání naši pleť.

"Třpytivá víčka"

Letošní trendy se nesou v barvách blyštivých perel, drahých kovů a luxusního třpytu - od zlaté měděné po stříbrnou. Nebojte se kombinovat více odstínů dohromady. Vytvoříte si tak jedinečný styl a budete kreativní. Letos zkrátka vsaďte na tělovou s elegantním třpytembronzová se zlatým třpytem, něžnou zářivou bílou s elegantním třpytem.

Tip Mirky Pajkové, vizážistky Schminky: rosegold docílíte kombinací měděných stínů s růžovohnědými

"Dramatické linky"

Letošní sezónu si užijí příznivkyně očních linek. Výrazné a dramatické linky, foxy eyes a kočičí linky budou hitem. Tento styl bude však více slušet slečnám. Paní udělají větší parádu decentními linkami. Krásnou linii vytvoříte pomocí baked stínů od Schminky. Dlouhotrvající linku si vytvoříte prakticky z jakéhokoliv odstínu.

"Bronzer neuklízejte"

Jestli máte v kosmetickém kufříku bronzery z léta, neváhejte je použít. Bronzer baked Quattro můžete použít jako tvářenku, rozjasňovač, stíny a bronzer.

"Rty oživte třpytem"

Lesku se opravdu nebojte. Na chvilku odložte matné rtěnky a naličte se perleťovou rtěnkou nebo lehkými lesky.

Říkáte si, že se budete třpytit více, než vánoční stromeček? Kdy jindy byste měly v líčené použít tolik třpytek a lesku, když ne na Vánoce? Nebojte se toho. Jediné, co je důležité, abyste se cítili skvěle! Pokud si nevíte rady nebo toužíte po individuálním poradenství - kontaktujte profesionální vizážistku Mirku Pajkovou. Poradí moc ráda.