Letní líčení: 5 Schminka tipů

Každé roční období si žádá odlišný make-up a odlišnou péči o pleť. V létě se už z principu povolují zábrany a je prostor pro experimentování a vytváření pozitivní energie. Make-up by měl být výrazný, ale něžný a zároveň netradiční a "ulítlý". V létě se zkrátka nemusíte ničeho bát, je přece léto. Povolte uzdu fantazii a použijte barvy stínů, do kterých jste štětcem ještě nezavítali. Letní know-how od naší vizážistky Mirky.

1. Nepodceňujte přípravu pleti, zejména v tomto horkém období. Před každým líčením pleť hydratujte tónikem a krémem (denním/hydratačním). Následně naneste podkladovou bázi s vysokým SPF (ochranný faktor proti slunci). Případně použijte make-up/ BB cream s SPF alespoň 20. Pleť bude chráněná a nebude stárnout rychleji, než by měla.

2. A nyní nechte proudit fantazii! Vše co se třpytí a je barevné, je vítané. Na matné Schminky zapomeňte a sáhněte po těch blyštivých. Kdy jindy si jejich výjimečnost užít. V létě je make-up náchylnější na vodu a nadměrné pocení - vyřešíte to aplikací Schminek mokrým/navlhčeným aplikátorem. Intenzita barevného pigmentu bude vyšší a odolnost jak by smet.

3. Schminka stíny vám poslouží jako barevná linka (modrá, fialková). Dodají vám letní look a na pláži budete nepřehlédnutelná.

4. Bronzer je v létě "must have" kousek, na který by se nemělo zapomínat. Bronzerem můžete zvýraznit opálení a nebát se tmavších odstínů, které by v zimě nevypadaly přirozeně. Bronzer aplikujte na lícní kosti, na dekolt, ruce či na nohy. Budete krásně zářit.

5. K barevným linkám pak už jen naneste řasenku a vyživte rty. Hydratované rty s jemným leskem nic nepřekoná.

Schminka tip: Jako bronzer, stíny I barevná linka vám postačí kvalitní aplikátor a Schminka baked Quattro powder. Nebudete potřebovat ani kosmetickou taštičku.