Hurá, máme složení!

Každý kupující se při výběru rozhoduje podle jiných parametrů. Zatímco pro jednoho je nejdůležitější vidět, jak výrobek přesně vypadá, u dalšího hraje velkou roli jeho složení. A právě to jsme pro vás začaly v týmu kosmetiky Schminka postupně doplňovat do jednotlivých produktových karet.

Znát složení toho, co si dáváme do nákupního košíku, je v dnešní době velice důležité. Jak jinak zjistíme, že se někde ukrývá přidaný cukr, palmový tuk nebo nějaké to Éčko? Praxe z obchodů s potravinami se postupně přesunula i do kosmetického průmyslu. Nemusí jít jen o příznivce veganství, kteří chtějí mít jistotu, že kosmetika neobsahuje živočišné složky, ale i o další zvídavé duše, které se po možnosti nahlédnout do produktového INCI listu cítí lépe informovaně o tom, co přesně si kupují.

 

Proto je nám potěšením, že vám můžeme oznámit, že postupně začínáme doplňovat složení do karet jednotlivých výrobků.

Pravda, kvůli jejich množství a vývoji dalších nám jejich kompletní zveřejnění ještě chvíli zabere. Proces už každopádně začal a bude pokračovat dál.

V současné době najdete složení u některých šumivek do koupele, mýdel a balzámů na rty. U ostatních položek s námi prosím ještě mějte krapet strpení, pracujeme na tom. Děkujeme!