Valentýnská nabídka: Darujte lásku

Milovat můžeme hodně věcí. Kromě jídla nebo domácího zvířete můžeme milovat i samy sebe, partnera, děti a další důležité lidi v našem životě. Jelikož se blíží svátek sv. Valentýna, rozšiřujeme pro vás nabídku o mini valentýnskou svíčku. Darovat ale můžete i některé z balíčků a svíček, které jsou v naší stálé nabídce.

Každý si přeje mít někoho rád. Také snad neexistuje (až na pár výjimek) nikdo, kdo by nechtěl být sám milován. Občas to chce ale provést intervenci ve svém vlastním jméně. Nikdo pro nás totiž (opět až na pár výjimek) nemá tolik lásky, kolik jí můžeme dát sobě.

Ať už Valentýna hodláte trávit single, ve vztahu nebo na dámské jízdě s kamarádkami, všechny si zasloužíme ho prožít v klidu a pohodě. Jednou z cest, jak podpořit pohodovou atmosféru, je zapálení svíčky, která se postará o super romantickou a hřejivou atmosféru. Případně můžete ostatním ukázat, že na ně myslíte, a nějakou jim věnovat jako malou pozornost.

Co má Schminka pro tuto příležitost v nabídce?

Horkou novinkou je valentýnská mini svíčka, která se sice vejde i do nejmenší kapsy, co do vůně a délky hoření se ale dokáže vyrovnat i těm mnohem větším. Jako bonus jsme jí daly na víčko velké srdíčko a na papírový obal jsme přidaly možnost osobního věnování.

Naším žhavým favoritem je i sojová svíčka "Věčná láska", která provoní interiér a svou nevtíravou vůní podpoří romantickou náladu. 

Pro hodně velkou radost pak doporučujeme darovat dárkový set "Láska", ve kterém se ukrývá po růžích vonící sojová svíčka a ručně vyrobené glycerinové mýdlo ve tvaru srdce.