Tónující perličky a jejich komplexní využití v každodenním líčení. Namíchejte si ty svoje!

Jistě jste si všimli, že v naší nabídce přibyla nová varianta tónujících perel. V minulosti jsme je prodávali již namíchané. Po čase jsme ale usoudily, že by pro zákaznice bylo mnohem lepší, namíchat si odstíny perliček přesně na míru. Proto nyní prodáváme kovovou krabičku a jednotlivé odstíny tónujících perel zvlášť v celofánu. Nejen, že budete mít perličky odpovídající vaší potřebě, ale také budeme šetřit naši rozmanitou přírodu.

Abyste se v odstínech perliček orientovali a namíchali si je dle potřeby a dokonale, máme pro vás návod s popisem a tipem na líčení. Pokud jste již někdy tónující perličky používali, jistě víte, že vydrží celou věčnost, proto je potřeba vybrat si je pečlivě už na začátku :)

Každá pleť má svůj specifický barevný tón a podtón. Těžko budete hledat univerzální odstín pleti. Je důležité ten svůj znát. Můžete mít pleť více do červena, vaše kamarádka více do žluta a fialové a vaše sestra může trpět zarudnutím a rozšířenými žilkami. A přesně z tohoto důvodu je nejlepší namíchat si odstín perliček na míru. Zamaskujete to, co nemá být vidět a potlačíte nedokonalosti pleti. Perličky si můžete namíchat do různých variant - jako tvářenku, bronzer, rozjasňovač nebo pudr.

Jaká kouzla dokáží naše barevné kuličky?

Zelenkavé kuličky tlumí červený tón pleti. Jsou vhodné při akné rozšířených žilkách. Také je používají ženy, které jsou často nervózní a ve vypjatých situacích se červenají.

 

Tipy vizážistky Mirky Pajkové:

  • Ideální jsou dvě krabičky. Jedna vám bude sloužit jako bronzer, druhá jako tvářenka, rozjasňovač. Samozřejmě můžete přidat třetí, neutrální kombinaci, kterou budete používat jako pudr k sjednocení pro přirozený vzhled.
  • Pokud budete volit mezi matnou a lehce perleťovou variantou, ujasněte si, kdy se budete s perlami líčit. Pokud je máte na jaro, určitě sáhněte perleťovou variantu, která dodá make-upu svěžest a šmrnc. 
  • Bronzer: Jako základ si zvolte hnědé odstíny. K tomu přimíchejte neutrální perličky. Pokud máte světlejší pleť, přidejte fialkové tónující perly.