NOVINKA: Neutrální a matné oční stíny

V týmu Schminka si už dlouhou dobu říkáme, že se pustíme do výroby neutrálních a matných očních stínů, které potěší jak ženy, které si nepotrpí na divočinu, tak ty, které je potřebují k dotvoření náročnějšího make-up looku. Pečlivě jsme ladily jejich odstíny a texturu a nyní vám je konečně můžeme představit!

Ať už se líčíte rok, nebo dvacet let, s největší pravděpodobností používáte neutrální a matné oční stíny, které dovedou vykouzlit jak decentní denní líčení, tak dotvořit vzhled barevného make-upu. Jak jistě víte, kosmetika Schminka se specializuje především na netradiční barevné odstíny, matné a neutrální tóny nám však v sortimentu (i kvůli trochu jiné technologii výroby) chyběly.

Zhruba někdy na jaře jsme si ale řekly, že už to konečně nějak vykoumáme a do sortimentu zařadíme i tyto poptávané barvy. Než jsme vám ale mohly představit hotový produkt, který bude vyhovovat našim požadavkům na kvalitu, pár týdnů to trvalo.

Tento týden už se nám ale podařilo vše úspěšně dokončit a můžeme vám představit hned čtyři atraktivní odstíny, které budete rády používat i ve dnech, kdy nemáte na barvičky a třpyt zrovna náladu. Všechny navíc objevíte mezi ostatními očními stíny, takže je budete mít při nákupech neustále po ruce.