Novinky v sortimentu: Kosmetická vazelína, sprchové gely a další

Kdo nás delší dobu sleduje, ten ví, že postupně rozšiřujeme nabídku o novou pečující a dekorativní kosmetiku. Pojďte se spolu s námi podívat, co je u nás nového!

V týmu kosmetiky Schminka nám jde o to, abyste si měli během nákupů z čeho vybírat. Z toho důvodu neustále vedeme hovory o tom, co samy rády používáme a jaké produkty nám v současné době (z našeho pohledu) chybí na trhu. Nápady pak předáváme za pochodu paní MUDr. Janě Cibulkové, která neúnavně vymýšlí nové kosmetické formulace, čímž vdechuje našim přáním život.

Nově pro vás máme v nabídce:

bronzery (1)

Mnohé z těchto výrobků jsou jako stvořené pro nadcházející léto, protože dovedou podtrhnout opálení, pomohou omezit tření stehen při nošení šatů a sukně (v tomto ohledu je nepřekonatelná právě vazelína, kterou v malém množství nanesete na vnitřní stranu stehen), a jejich kompaktní balení je předurčuje k tomu, abyste si je brali na cesty po Česku i do zahraničí.

Nezapomínáme ale ani na navození příjemné atmosféry u vás doma, kterou dovede pozvednout bytový parfém, který nastříkáte například na záclony či na textilní pohovku.

Která z našich novinek vás zaujala nejvíce?