Vítejte na našem novém e-shopu!

Od začátku roku 2023 jsme si kladly v týmu Schminka otázku, jak budeme vylepšovat naše produkty a služby. Nakonec jsme se rozhodly, že dáme sbohem našemu původnímu e-shopu, který byl svědkem našich prvních krůčků, a vytvoříme pro vás (na stejné adrese) něco úplně nového. A nyní je to tu!

I když v týmu kosmetiky Schminka děláme věci hlavně srdcem, bylo nám jasné, že s původním řešením příliš dlouho nevydržíme. Tím spíš, že chápeme požadavky moderní doby, mezi které patří pohodlná filtrace produktů, jednoduchá orientace na stránkách a atraktivní design. A tak jsme daly hlavy dohromady a zhruba od konce ledna jsme začaly pracovat na tvorbě nového e-shopu.

Co je tady nového?

Mezi úplné novinky na e-shopu patří jednodušší a přehlednější rozdělení jednotlivých kategorií. V krátkosti to znamená, že korektory najdete u korektorů, nikoli v sekci pudry, jako tomu bylo na starých stránkách. Také je možné filtrovat produkty podle použité technologie výroby, použití a podle barvy.

Také jsme vytvořily přehled nejčastěji kladených otázek, ve kterém můžete najít dodatečné informace, které vám mohou pomoci s výběrem produktů a se samotným nákupem. V neposlední řadě jsme přidaly i menší manuál pro případ, že by se vám v průběhu objednávky něco nepovedlo a potřebovali byste tuto situaci s námi nějak vyřešit.

Úplnou novinkou je také možnost navázání obchodní spolupráce. V případě, že se vám kosmetika Schminka a naše filozofie zamlouvá, můžete nám napsat a rády se s vámi domluvíme na její dodávce do vašeho obchodu či e-shopu.

Vzhledem k tomu, že na začátku provozu věci většinou ještě neběží na 220 %, některé drobnosti bude třeba ještě vychytat. V tuto chvíli jde například o aktivaci platební brány, která naskočí během několika dní. Proto prosím do té doby při nákupu volte jiný způsob úhrady. Děkujeme!