Partnerský program: Schminka spolupracuje s ČFMS

 

Nejspíš jste si všimli, že jsme nedávno sdílely velkou novinku: Kosmetika Schminka navázala spolupráci s Českou federací mažoretkového sportu, která je vyhlašovatelem Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu a Mistrovství ČR mažoretek. Dnes se na tuto zprávu podíváme trochu detailněji a povíme si víc.

Jistě víte, že existují sporty, které vyžadují upravený a reprezentativní vzhled. Kromě krasobruslení, gymnastiky a standardního tance hovoříme i o mažoretkovém sportu, který mohou vykonávat jak jednotlivci, tak koordinované skupiny.

Mažoretkový sport se dostal do popředí před několika desetiletími. Na úplném začátku mažoretky doprovázely především větší orchestry, které už dnes nebývají zas tak často k vidění. Samotná disciplína ale nezanikla, mažoretkovému sportu se v Česku pravidelně věnuje několik tisíc mladých žen, které mají zájem o práci ve skupině, nebo o předvedení svých schopností v rámci samostatných vystoupení.

Vzhledem k tomu, že součástí show na soutěžích a společenských akcích bývá i výrazné líčení, které sportovkyním pomůže vyniknout i pod silnými světly, kosmetika Schminka se zavázala k tomu, že se stane jejich spolehlivým partnerem.

O České federaci mažoretkového sportu

Českou federaci mažoretkového sportu v současné době vede paní Marta Pavelková. Kromě toho, že je členem IFMS (International Federation Majorettes Sport), spolupracuje i s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Univerzitou Palackého v Olomouci, Českou televizí a mnoha dalšími důležitými institucemi. Federace také pravidelně pořádá Mistrovství ČR mažoretek a Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu. (Které můžete sledovat prostřednictvím internetového vysílání.)

Vzhledem k tomu, že ČFMS organizuje i vzdělávací aktivity, poskytuje informace a licence pro budoucí instruktory, kalendář akcí, informace o týmech a dělá i mnoho dalších věcí, jedná se o nejvýznamnější organizaci, která se zabývá aktivitami, jež souvisí s mažoretkovým sportem, v Česku.

Co je naším cílem?

Cílem této spolupráce je podpora mladých sportovkyň, které pro svá vystoupení potřebují kvalitní a dobře pigmentovaná líčidla, se kterými bez větší námahy dosáhnou perfektního výsledku.

Vzhledem k tomu, že trénink na vystoupení a soutěže bývá poměrně dost náročný, naším úkolem je i to, abychom sportujícím dívkám našimi výrobky udělaly (alespoň malou) radost.