SCHMINKA PŘEDSTAVUJE: TOP balzámy na rty, které musíte vyzkoušet

I když se říká, že nejdůležitějším bodem obličeje je obočí, které mu dodává výraz, a lidské oko, kterým je údajně vidět až do hlubin naší duše, stejnou pozornost byste měly věnovat i rtům. Právě na ně se totiž většina lidí dívá, když zrovna něco říkáte. Jednou z cest, jak jim dopřát trochu luxusu za přijatelnou cenu, je vyzkoušení nových Schminka balzámů na rty, o které jsme rozšířily naši e-shopovou nabídku.

Rty mají v populární kultuře zelenou. Otisk rtů najdete na dopisních papírech a obálkách, jsou jimi ozdobené některé obaly dlouhotrvajících (ale i klasických) rtěnek, a jsou jedním ze znaků svátku zamilovaných.

Co se týče reálného světa, nemusíte se účastnit žádné speciální příležitosti, aby se na rty upřela pozornost lidí ve vašem blízkém okolí. Žáci sledují rty učitelů a učitelek ve škole (zvlášť, pokud jde o učitele, kteří vyučují cizí jazyky, kde se klade velký důraz na správnou výslovnost), rty budou pozorovat vaši podřízení, nebo nadřízení, když se jim pokusíte prezentovat svůj příspěvek do diskuze, a pravděpodobně je bude v určitou chvíli sledovat i váš protějšek, který se vás bude chystat ve správnou chvíli políbit.

Ať už vás trápí vysušené rty, nebo svoji pusu považujete za takřka perfektní, ale jen jí potřebujete dodat trochu barvy, jistě vás potěší nabídka nových Schminka bezbarvých a zabarvených balzámů.

Rychlá pomoc pro popraskané rty

Mezi žhavé novinky v sortimentu kosmetiky Schminka patří vyživující balzám na rty s obsahem konopného oleje, který vás už na první pohled zaujme svou zdravě zelenou barvou. Nemusíte se ale ničeho bát, jde jen o menší efekt, kvůli kterému nebudete chodit po světě se zelenou pusou. (To vám slibujeme. Čestně.)

Tento balzám bude vyhovovat ženám, které trpí na hodně popraskané a vysušené rty, a kterým nevyhovují klasické balzámy z drogerie, u kterých mají za krátkou chvíli pocit, jako by je vlastně vůbec nepoužily. Vzhledem k šetrnému složení mohou tento balzám používat i ženy, které mají sklony k oparům.

Trocha extra šťávy

Některé ženy nechtějí nosit v parném létě rtěnky, protože se jim během chvíle setřou. (Třeba kvůli stálému přísunu vody a občasnému mlsání vychlazeného ovoce a zmrzliny.) Pak také existují ženy, které si na výrazné rtěnky ještě netroufnou, ale zároveň by chtěly svým rtům dodat trochu decentní barvy.

Je asi jedno, do které z těchto kategorií patříte, protože pro obě skupiny žen máme v záloze plejádu kvalitních tónujících balzámů na rty, jejichž složení je doplněno o pečující ricinový olej. Pokud tedy hledáte balzám pro přirozené rty, líbí se vám barva malin, toužíte po korálové puse, nebo vás svádí něžná jahoda, určitě byste měly prozkoumat naši aktualizovanou Schminka nabídku.

Něco pro zábavu a hravé experimenty

Ženy, které rády experimentují, si jistě zamilují i speciální letní balzámy na rty s obsahem třpytek, které dodají jejich rtům decentní lesk. V nabídce v současné době najdete tónující balzám na rty třpytivá jahoda a tónovaný balzám na rty třpytivé léto. Tyto Schminka třpytivé balzámy na rty taktéž obsahují ricinový olej a několik druhů ochranných vosků, takže se nemusíte bát nežádoucího vysušování.

Jelikož se Schminka nabídka postupně rozšiřuje o nové kosmetické skvosty, určitě vám doporučujeme průběžně sledovat aktuální nabídku.